Ми переїхали! Шукайте нас на uageek.space


Настав цей час, ми довго нічого не робили, потім щось робили, потім знову нічого, ніби намагалися зрозуміти концепцію та сутність Шуньяти, потім тільки ми вирішили — ВЙО ЩОСЬ РОБИТИ — як вибори, країна, здається, обрала дуже вишуканий спосіб репрезентації деструктивності впливу популізму на соціокультурні процеси, мої вигадані друзі та колеги сказали: "Та ну його, тут треба грошей заробити та валити".

Отже.

Тепер я і мій останній напівуявний напівдруг-напівколега таки щось вже робимо — і робимо вже на повноцінному, пся курва його матка божа крев шляк би трафив, сайті. Подивитисі на нього можна ось за посиланнячком https://uageek.space/. Тут огляди, статті, інтерв'ю та основні дайджести.

До речі.

Якщо у вас є бажання допомогти чи щось таке, скажімо, написати огляд на комікс/фантастику/книжку/мангу/фільм/франшизу - то ви пишіть, будемо раді повідомити про вас urbi et orbi. Головне, щоб то було унікальне, цікаве, потішне, можна з сатирою, можна з зубожінням, можна з апокаліптичними пророцтвами - можна все усе одно мій уявний редактор буде все різати нещадно що не суперечить законам та хоча б якійсь моралі.

Ну, з новим початком нас!

Коментарі

  1. Вітаю з переїздом! :)
    А чи можна якось підписатися на RSS? Автоматично Feedly щось не підтягує фід (

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар