Перші постер, промо-фото і тизер серіалу "Нелюди"

  Спочатку це мав бути фільм. А потім Агенти ЩИТ розпочали тему Нелюдей, і щось пішло не так. Фільм перенесли, а потім взагалі скасували. Ймовірно, тому, що мало хто взагалі розумів, хто ці Нелюди та чим вони відрізняються від мутантів (насправді, все дуже просто: якщо про генетичних надлюдей знімає Fox - це мутанти, якщо Marvel - це Нелюди). Ну, тобто, фани знають, але в основному гроші заробляються у кіно не на фанах (інакше ми б не чекали на другий сезон "Світляка").
  І от спочатку Marvel почала форсити тему інгуманів у коміксах, зводячи їх в протистоянні з людьми Ікс, потім нові серії про Королівську Родину Нелюдей запустила, а тепер нас чекає у вересні повноцінний серіал, у якого вже є такий постер.
Нелюди
  Але щоб Marvel отак от взяла і не заробила на людях гроші творчо не підійшла до реалізації ідеї? Перші дві серії серіалу покажуть у якості повноцінного фільму в IMAX - і ніхто ж тепер не скаже, що це і був спочатку сценарій фільму, тепер марвеліанці будуть казати, що це продуманий кіновсесвіт і метасюжет, нехай святиться Кевін Файґі, оце ось все.
  Ну нічого. Колись я подивився так перші дві серії "Sliders" ("Вир світів" за версією ICTV), і навіть не підозрював, що це не фільм, а просто об'єднані серії. А тепер людям покажуть фільм, а люди і не будуть знати, що це не фільм, а серіал, АХАХАХАХАХ, Marvel тепер знімає фільми як у нас, тобто не як фільми, а як серіал, з якого роблять фільм, а потім ще і показують по ТБ як серіал!
  Перепрошую, я тут у заголовку обіцяв ще промо-фото і тизер, ось вони. На промо Королівська Родина, правителі нащадків людей, генетично модифікованих расою прибульців Крі для створення суперсолдат: Ґорґон, Карнак, Чорний Грім, Медуза, Кристал і Максимус Болтагон.
Нелюди 2
  Ґорґон може створювати інтенсивні ударні хвилі, рівні по силі землетрусу. Карнак відчуває слабкі місця противника і добре володіє бойовими мистецтвами. У Чорного Грома руйнівний гіперзвукової голос. Медуза телекінетично управляє своїм волоссям. Кристал контролює стихії, тобто землю, повітря, вогонь і воду. Максимус може контролювати розум.
  Для тих, хто ще не зрозумів, хто тут лиходій, Максимус у тизері пропонує відректися від Чорного Грома та зробити всіх Нелюдей вільними.
  Поки що невідомо, як цей серіал буде пов'язаний з лінією Нелюдей та їхньою історією у серіалі "Агенти ЩИТ". Можливо, так само, як захисниковерс, тобто серіали від Netflix та Marvel, з агентоверсом - тобто, майже ніяк. Може, Максимус найме байкерів з Ангелів Аду, ну або щось таке. Дізнаємося у вересні.
  А ви чекаєте на серіал?

Коментарі