Темні дні та темні ночі: глобальний Бет-івент у коміксах DC

  Скотт Снайдер (сценарій) та Грег Капулло (малюнок) незабаром почнуть працювати над новою графічною історією про Бетмена, яка одночасно буде новою глобальною подією для всесвіту DC.
  Спочатку нас чекає у червні ваншот-пролог "Dark Days: Forge".
Dark Days: Forge
  А після ваншоту розпочнеться основна сюжетна лінія у "Dark Nights: Metal".
Dark Nights: Metal
  За словами Скотта Снайдера, до цього коміксу він готувався вже давно. Починаючи з 2011 року з ребуту у New 52 і до кінця арки "Endgame" у 2015 році він залишав провідні нитки до івенту. 
  "Це буде історія, яка змінить все" - стверджує сценаріст:
"Але це щось більше, ніж просто історія про Бетмена. Ми з Грегом почали розміщувати посилання ще у "Суду Сов", ми продовжили це робити в наших історіях про Джокера, а найбільший натяк ми залишили в кінці нашої серії в коміксі Batman #50. І тепер ми повернулися, щоб розповісти історію, яка розіб'є все це до біса. Вона стане переломним проектом в нашій кар'єрі. Серія Metal направить нас по абсолютно новому шляху"
  Будуть відкриті двері в світ кошмарів і терору, комікс покаже героям кожен вибір, який вони не зробили, і кожну дорогу, по якій вони відмовилися йти, і продемонсрує їм всесвіт, створений з їхніх жахів.
  Як ця ініціатива буде співвідноситися з DC Rebirth, який певним чином змінив ситуацію у коміксах DC, поки що не зовсім зрозуміло. Але зрозуміло точно, що ми отримаємо неймовірно крутий комікс від авторів Night of the Owls, Death of the Family, Zero Year та Endgame.

Коментарі