Більше "Аватарів" богові "Аватарів"!

Аватар
  У 2009 році вийшов "Аватар" Джеймса Кемерона, і безліч людей, які тоді подивилися його піратську версію на екранах з діагоналлю 15 дюймів, сказали: "Тю, так собі, все вкрали в Стругацьких і Покахонтас" - що, проте, не завадило фільму стати найкасовішим в історії. Зрозуміло, що кіностудіям треба заробляти гроші, а Дісней вже купив "Зоряні Війни" та Marvel (і, кажуть, скоро купить "Форсаж", все що було до цього назве "Легенди Форсажу" і зробить новий, ще більш швидкий та лютий канон (з рейтингом PG-13)). Тому розмови про продовження "Аватару" ходили вже давно.
  І ось відбулося. Стали відомі дати виходу сиквелу, триквелу, квадриквелу та пентаквелу франшизи (пентаквелу, Карл! чекайте, а ще можна казати "Карл" чи це вже застаріла фігня?)
  Отже:
  • "Аватар 2" вийде 18 грудня 2020 року;
  • "Аватар 3" вийде 17 грудня 2021 роки;
  • "Аватар 4" вийде 20 грудня 2024 роки;
  • "Аватар 5" вийде 19 грудня 2025 року.
  А потім ще приквели, мідквели, інтерквели, спінофи, стенделоун-спінофи, серіал про дідуся Нейтірі, за часів якого клан Оматікая втратив свою честь і гідність, поверненням яких він і буде займатися, кросовери зі всесвітами Чужого, Хижака, Трансформерів - все, ховайтеся в жито, нова франшиза йде, і її вже не зупинити.
Аватар

Коментарі