Арт-кросовер: Зоряні Війни проти Чужих.

Офігенний арт-кросовер між Star Wars і Alien від Гільема Ернандеса Понгілуппі.
          Я - небезпека.
Це Дарт Моргул. Могутній лорд Ситхів, який подорожує за межами відомої галактики в пошуках безмежної сили. Він б’ється з найгіршими істотами у всесвіті лише для задоволення.
Лорд ситхів Дарт Могул


На верхівці стародавнього храму ситхів Дарт Моргул сповнений захвату. Сказ битви змушує його радіти. Він відчуває темну сторону навколо нього, яка дарує йому безмежну владу, неймовірну Силу. Моргул радіє!
Лорд ситхів Дарт Могул

Імперія проти Чужих.
       Планета LV-426, яка також зветься колоністами Ахерон, зачумлена космічними тарганами. Влада цієї зони направила групу колоніальної піхоти знищити тварюк, але солдати зазнали поразки. Тепер Імперія відправила розібратися з цією проблемою найбільших задирак галактики - штурмовиків 501-го легіону, елітний загін Кулак Вейдера.
Зоряні Війни. Штурмовики.
Битва в самому розпалі! Кожен солдат із 501-ого вартий десяти цих огидних істот. Вони борються до кінця, але це битва не за виживання, а за гордість Імперії!
Зоряні Війни. Штурмовики.

У середині бою центуріон Нелл Елпір вступає в бій. Вона - бездоганний інквізитор, права рука Дарта Вейдера і командир 501-ого. Мерзенні бестії гинуть одна за одною!
Зоряні Війни. Штурмовики.

Бій був кривавим і жорстоким. 501-ий легіон боровся з честю, але пав разом з істотами. Тільки двоє вистояли: інквізитор Елпір і хоробрий капітан Енівд Скіх. На жаль, наближається найгірше.
Зоряні Війни. Штурмовики.
Залишився лише один. На горі мертвих тіл королева, матір істот, готується до помсти. Монстр, який повстав з темної сторони Сили. Але хоробрий капітан 501-го гордо тримає штандарт легіону. Він не здається. Він буде боротися до кінця.
Зоряні Війни. Штурмовики.

Коментарі