Injustice 2. Трейлер і анонс нових персонажів.

Ми довго чекали на це, і ось відбулося!

Жарт про Інджастіс 2

     Warner Bros. Interactive Entertainment and DC Entertainment анонсували "Injustice 2", продовження "Injustice: Gods Among Us", хітової гри про бійки супергероїв та суперзлодіїв всесвіту DC. У попередній грі було 32 персонажі (на iOS та Android навіть 35), а нова гра, як обіцяє NetherRealm Studios, запропонує ще більше бійців, і, крім цього, дозволить гравцям перетворювати та підсилювати улюблених персонажів.


Injustice 2

      Гра вийде у 2017 році для PlayStation®4 та Xbox One. Про версію для ПК поки що нічого невідомо. Та нічого, почекаємо.
Друзі, трейлер гри - це просто щось!



     Прес-реліз гри: "Injustice 2" продовжує епічну кінематографічну історію "Injustice: Gods Among Us". Бетмен і його союзники працюють для об'єднання суспільства, одночасно борючись проти тих, хто хоче відновити режим Супермена. Тим часом, посеред хаосу, з'являється нова загроза з космосу, яка може знищити всю Землю".
        Ед Бун, креативний директор NetherRealm Studios, обіцяє особливу механіку ігрового процесу, яка змінить то, як прихильники грають в файтинги: "Нас завжди цікавить просування жанру, і дозвіл гравцям настроювати їхніх улюблених супергероїв і суперзлодіїв DC є суттєвим кроком вперед".
Девід Хеддед, президент Warner Bros. Interactive Entertainment, також говорить про те, що гра запропонує фанатам особливий досвід кастомайзінгу персонажів і організації боїв: "Розширення всесвіту DC в іграх продовжує бути одним з наших вищих пріоритетів, і "Injustice 2" продемонструє дивовижний геймплей і оригінальну історію, яка оживить ігрові характери для гравців".
Під кастомайзінгом персонажів, скоріш всього, мається на увазі та силова броня, яка покриває Флеша, Бетмена, Аквамена, Супергьорл і Супермена у трейлері.
Флеш

Супергьорл

Бетмен

Бетмен

О Великий Невидимий Рожевий Макаронний Монстр! Я знаю, що буде в "Injustice 3"! Герої і лиходії будуть управляти механоїдами! Бійки величезних людиноподібних бойових роботів! Меха-Бетмен, Меха-Флеш, Меха-Супермен, Меха-Супергьорл!
До речі, саме так - у грі з’явиться Супергьорл, а також Атроцитус, лідер Вулиці Корпусу Червоних Ліхтарів, та горила Гродд, антропоморфна, як не дивно, горила.
Супергьорл Гарем но Дзюцу     Фани DC знають Кару Зор-Ел, кузину Супермена a.k.a Cупергьорл (деякі навіть пересилили себе і додивилися серіал "Supergirl" до кінця). 
      Судячи з трейлера, сімейні стосунки у сім'ї Ел не дуже добрі. Нагадаю, що події "Injustice" відбуваються в альтернативній Землі-Прайм реальності, де Супермен перетворився на Високого Радника, що підкорив всю планету. Кара, ймовірно, розчарована в кузені.
Атроцитус

Атроцитус відомий менше, але в історіях Зеленого Ліхтаря він є одним із визначних персонажів. У Емоційному Спектрі Червоні Ліхтарі уособлюють гнів, а Атроцитус найлютіший з них. В бою йому подобається знищувати ворога потоком руйнівної яскраво-червоної енергії з рота. Прес-реліз дражнить нас обіцянкою великої галактичної загрози, що прибуває на Землю, і це, можливо, пояснює, як Атроцитус залучається до гри.

ГроддГорила Гродд - примат, що має надвисокий інтелект і володіє телепатичними силами. Хто дивився серіал "Флеш", той сподівається, що в грі Гродд буде виглядати краще вже знайомий з цим персонажем.
Зазвичай горила Гродд у коміксах є лиходієм, але, можливо, глобальна загроза з космосу об’єднає його з Бетменом і його командою. Або він побачить в цьому можливість для винищення людей та піднесення горил як панівного виду. Його фішка - потужні фізичні атаки, які супроводжуються псіоничними ударами.
         Отже, нам обіцяють новий підхід до бойового стилю і вигляду персонажів. Здається, нас чекає механіка останнього "Mortal Kombat", у якому кожен боєць мав три різні стилі бою. Ймовірно, у "Injustice 2" герої та лиходії отримують різну силову броню, яка буде впливати на їхні бойові можливості. Або це буде специфічна механіка прокачування, коли з кожним раундом боєць буде рандомно отримувати нову частину броні, яка впливатиме і на зовнішній вигляд,  і на стратегію бою. Чи це так - скоро дізнаємося.
          А як ви вважаєте?

Коментарі